Poduzeće BRAJ KOP d.o.o. osnovao je direktor Mirko Brajković 1990 sa 10 godina tiskarskog iskustva. Nalazimo se pokraj malog grada Pazina te smo se uspijeli svojom kvalitetom i upornošću probiti do europskog tržišta. Od osnivanja društvo se bavilo klasičnom tiskarskom djelatnošću, knjigotiskom i sitotiskom, do 1998. godine. U toj godini direktor društva uvidio je značajnu priliku za ulazak u sektor proizvodnje industrijskih etiketa. Uvidio je značajunu potrebu i potražnju naljepnica za ambalažu etiketama od strane drugih društava u drugoj prerađivačkoj industriji.

BRAJ KOP se fokusira na proizvodnju etiketa samoljepivih, vinskih i etiketa za transfer ispis, Booklet etiketa te IML etiketa (In-Mold-Labels) Na europskom tržištu smo prisutni putem sestrinske tvrtke A.M. d.o.o., kojoj je sjedište u Sloveniji.

MISIJA

Misija tvrtke Brajkop je kontinuirano praćenje potreba naših poslovnih partnera diljem Europe kako bi im svojom profesionalnošću i kvalitetom olakšali postizanje strateških ciljeva.

Imperativ kvalitete, stalan i siguran rast, komunikacija s tržištem, praćenje tehnološkog razvoja, poticajna radna okolina za naše radnike te poželjnost suradnje s našom tvrtkom glavni su ciljevi kojima kontinuirano težimo.

Vizija tvrtke Brajkop obuhvaća prisutnost naših proizvoda na najzahtjevnijim svjetskim tržištima, vodstvo u primjeni novih tehnologija te visoka razina pouzdanosti za naše poslovne partnere i zaposlenike.